У Бельгії приготували омлет з 10 тисяч яєць

16 серпня 2017, 12:51
Вага страви становить близько півтори тонни. Щоб його приготувати, потрібно використовувати сковороду діаметром чотири метри

У Бельгії приготували омлет вагою півтори тонни. 10 тисяч яєць змішували цілу годину.

Традиція, кажуть організатори, незмінна і не вплине ні один яєчний скандал. Своєму постачальнику вони абсолютно довіряють. Працюють з ним вже 27 років.

Реклама

"Ферму регулярно інспектують, там дотримуються найвищих стандартів, і ніколи не було проблем", – зазначила жінка.

Смажили гігантський омлет на сковорідці діаметром в чотири з половиною метри.

Від частування жителі і гості міста не відмовилися.