У Північній Кореї стверджують, що створили спиртне, від якого не буває похмілля

19 січня 2016, 09:46
Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у використовуваному високоякісному женьшеню і обпеченому клейкому рису, що замінює цукор

Глава КНДР Кім Чен Ин. Фото: instagram / onlinekpru

У Північній Кореї розробили спиртне, яке, за словами фахівців з цієї країни, не викликає похмілля, пише тижневик "Пхеньян таймс".

Згідно з повідомленням, ефект похмілля відсутній завдяки інгредієнтам, використовуваним в напої, серед яких – женьшень і рис.

Реклама

Секрет напою, що отримав назву Koryo Liquor, полягає у використовуваному високоякісному женьшеню і обпеченому клейкому рису, що замінює цукор.

Як зазначається у статті, подібне поєднання "високо оцінене експертами та споживачами, так як напій дуже м'який і такий, який не викликає похмілля".

Крім того, наголошується в повідомленні, обсмажений клейкий рис містить основні амінокислоти, мінеральні речовини і вітаміни, що сприяють розщепленню жиру.

Реклама

Міцність розробленого північнокорейськими фахівцями напою варіюється від 30% до 40%.

Проте експерти, опитані американським сайтом NK News, який спеціалізується на публікації новин про КНДР, дуже сумніваються в тому, що цей напій дійсно не викликає симптомів, до яких призводить зловживання алкоголем.