В Японії кухарі готували страву з допомогою екскаваторів

17 вересня 2019, 03:06
Їжею з одного чана вдалося нагодувати понад 35 тисяч осіб

/ Фото: Сьогодні

У японському місті Ямагата на осінньому фестивалі кухарі приготували високотехнологічне рагу – традиційну страву "Імон" готували у величезному чані заввишки в шість з половиною метрів.

В ході приготування рагу перемішували і поділяли на менші порції з допомогою екскаватора. На приготування страви пішло чотири тонни листя таро і майже 1500 кілограмів м'яса.

Реклама

У чергу за делікатесом гості фестивалю ставали зранку. Рагу вистачило на всіх – кухарі зробили понад 35 тисяч тарілок їжі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіянка помилково залишила сім тисяч доларів чайових. Жінка зовсім випадково залишила офіціанту 7,7 тисячі франків (близько 7,7 тисячі доларів). Сталося це під час оплати рахунку за чашку кави і шматок торта в звичайній швейцарської шашличній. Крім цього, ми писали, що в Росії офіціант повернув 4 млн рублів, які забули в ресторані.

Варто додати також, що під час нобелівського банкету на честь вручення найвідомішої премії миру стався безглуздий курйоз. Офіціант з Литви на ім'я Вадімас випадково впустив закуску з запеченим селерою на піджак професора молекулярної і клітинної біології Дана Лархаммара.

Реклама

Він вирішив непомітно виправити ситуацію і спробував витерти спину академіка. Зі слів Вадімаса, конфлікту між ними не виникло, а ресторан пізніше оплатив вченому хімчистку.