Боксер ледь не відправив у нокаут рефері бою

15 січня 2017 12:22

Під час бою Баду Джек – Джеймс Дігейл чемпіон WBC завдав сильного удару в голову рефері поєдинку

Кумедниймоментставсяпід часоб'єднавчогобоюв другійсередній ваговійкатегоріїБадуДжек-ДжеймсДігейл.

ЧемпіонWBCБадуДжекпісля закінченняодногозраундіввипадковозавдав потужного ударулівоюпореферібою,якийпідійшовнадтоблизько добоксерів.Реферіпохитнувсяіледь невпавнанастилрингу,аленадопомогудоньогоприйшовсамкривдник:БадуДжекпідхопивсуддюі недавтомузвалитисянапідлогу.

Усамомупоєдинкуроздільнимрішеннямсуддівбулазафіксовананічия(114:112,113:113,113:113).ДжеймсДігейлволодієтитуломза версієюIBF.

Не пропусти!
Який матч, які емоції! Україна стартувала на Євро: репортаж з Амстердама
В Амстердам на матч Нідерланди - Україна прехал наші фанати з усієї Європи
Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти