До Великодня в США виготовили 45-кілограмове яйце з шоколаду

15 квітня 2017, 20:00

"Шкаралупу" виготовили з восьми шарів білого шоколаду. Поверхню прикрасили 240 квітами з того ж продукту

В американському місті Лейк-Елмо, штат Міннесота, виготовили гігантське шоколадне яйце. Про це повідомляє UPI.

Власник ресторану Lake Elmo Inn доручив кухареві зробити до Великодня яйце, важить 45 кілограмів. Робота зайняла три дні.

"Шкаралупу" виготовили з восьми шарів білого шоколаду. Дві половини яйця робили окремо, а потім з'єднали і прикрили шов рамкою з темного шоколаду. Поверхня прикрасили 240 квітами з того ж продукту.

Ресторан планує демонструвати яйце відвідувачам до 23 квітня. "Люди його люблять, потім що воно таке велике і не схоже на інші", – заявила кухар Марті. У минулому році вона зробила яйце вагою 13 кілограмів.

В цьому році католицька і православна церкви відзначають Великдень в один день – 16 квітня.

Раніше повідомлялося
, що в Техасі розкидали з вертольота п'ять тисяч великодніх яєць.

В тренді
"Венеціанка" оцінила закон про Вищу раду правосуддя: про що йдеться
Реклама

Всі подробиці в спецтемі Пасха 2017

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти