Російський журналіст про інавгурацію Путіна: Як за пивом сходив

10 травня 2018 20:15

Відчувається вже четверте "весілля". "Наречений" звик, і червоніти під фатою не виходить, іронізує Невзоров

Четверта інавгурація президента РФ Володимира Путіна, яка відбулася 7 травня 2018 року, пройшла досить нудно.

Реклама

Про це відомий російський журналіст і публіцист Олександр Невзоров розповів в ефірі радіо "Эхо Москвы".

"Найстрашнішого не сталося, тому що вистачило розуму не запрошувати Волочкову. Тому що її маніакальна пристрасть робити шпагати на всіх пам'ятках, до яких вона може дотягнутися і залишати на них свій відбиток, могла б дорого обійтися. Якби в понеділок у Кремлі вона пішла ва-банк і взяла головну висоту в своєму житті: вона могла б зробити шпагат на Конституції або на самому Володимиру Володимировичу. Це б зробило інавгурацію помітною подією. Але, оскільки цього не сталося, все, загалом, виглядало вельми і вельми сіренько", – вважає журналіст.

За його словами, все було нудно.

В тренді
У РФ затримали начальника ДІБДР, у якого весь будинок у золоті: шокуючі фото
Олексій Сафонов живе з шиком. Колаж "Сьогодні"

"І Путіна швиденько ніби інавгурнули. Але тут відчувається вже четверте весілля. Наречений вже звик, і червоніти під фатою не виходить. І нудно було, відверто, всім, включаючи головного героя. Але все-таки драматургія такого роду заходів, вона повинна триматися на почуттях, на переживаннях того, кого інавгурують або "кенгурують", як нині висловлюються, на трепеті і хвилюваннях. А загалом, як за пивом сходив, на цю інавгурацію... ", – резюмував Невзоров.

Реклама

Нагадаємо, раніше повідомлялося про "поганий знак" для Путіна на інавгурації. Під час церемонії прапор Росії заклинило на флагштоку.

Також повідомлялося, що з'явилися фото, як Путін обживався в "новому" кабінеті після офіційного вступу на посаду президента Росії.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти