Бійня в барі в Каліфорнії: названа причина розстрілу 12 осіб

9 листопада 2018, 18:44

28-річний ветеран-морпех Іен Лонг міг просто зводити рахунки зі своїми старими кривдниками

Причиною розстрілу відвідувачів закладу Borderline Bar & Grill в каліфорнійському місті Таузанд-Окс могли бути особисті мотиви стрілка, пише видання TMZ, посилаючись на його колишню однокласницю.

Реклама

Дівчина повідомила журналістам, що над Йеном Девідом Лонгом знущалися в школі через вроджену ваду – амбліопію, яку ще називають синдромом "лівого ока". За її словами, це сильно вплинуло на хлопця.

Вона стверджує, Лонг знав, що деякі з його кривдників приходять в бар Borderline Bar & Grill по середах. Крім того, він і сам відвідував цей заклад, хоча і сидів переважно на самоті.

Крім того, джерела видання стверджують, що перед самогубством Лонг опублікував в соціальній мережі Instagram відео з місця розстрілу. Після виявлення роликів модератори заблокували сторінку стрільця за запитом правоохоронних органів.

В тренді
Як прогнози фантастів стимулюють творчу фантазію вчених (рос.)

Нагадаємо, що жертвами страшного розстрілу в барі Таузанд-Окса в штаті Каліфорнія стали 13 осіб. Під час того, що сталося, в барі проходила студентська вечірка, на якій зібралися кілька сотень людей. Відомо, що зловмисник зробив не менше 30 пострілів.

Реклама

Як ми вже писали, після того, що сталося, стрілець зник з місця злочину, але пізніше з'явилася інформація, що він мертвий.

Пізніше стало відомо, що злочинцем був 28-річний ветеран морської піхоти США Іен Девід Лонг.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...
Хочеш бути в курсі останніх подій?
Підпишись на повідомлення. Показуємо тільки термінові і важливі новини.
Хочу бути в курсі
Я ще подумаю
Будь ласка, зніміть блокування повідомлень в браузері!

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти