В Японії все більшої популярності набувають страви з жуками. Навіть до традиційного супу рамен додають черв'яків. Проте, бажаючих спробувати таку екзотику виявилося достатньо. Люди навіть готові чекати під дощем, аби покуштувати улюблену страву. Кухарі ледь встигають готувати. Кожен відвідувач може додати різних комах на вибір. Сьогодні в меню – цвіркуни, коники та шовкопряди.
"Рамен – національне японське блюдо, яке люблять люди з усього світу. Тому вирішив додати трохи екзотики і показати, яким смачним воно може бути, якщо просто кинути сюди комах", – пояснив автор ідеї Юта Шіонара.
Крім супу, комах додають до рису, млинці смажать з хробаками, а морозиво посипають перетертим шовкопрядом.
Читайте також:
- У Рівному пропонують чай з бурштину
- Кава по-чемпіонськи: рецепт від переможців світових і українських змагань
- Розумна дієта без почуття голоду: поради дієтологів
- Який сніданок вважається корисним
- Чим готовий здивувати спостережливого мандрівника яскравий старий Таллінн
- Моторошне видовище: в тілі британки, яка повернулася з Африки, оселилися личинки небезпечної мухи
- Які продукти допомагають міцно заснути