У Грузії створили алкогольне морозиво

25 липня 2017, 04:57
У продаж надійшло морозиво зі смаком "Хванчкари" і чурчхели, а також лікеру "Бейліс" і "Мохіто"

У Грузії надійшло в продаж морозиво зі смаками вина, "Бейліс" і "Мохіто". Фото: blogger

У Тбілісі з'явилося морозиво зі смаком напівсолодкого червоного вина "Хванчкара" з додаванням десерту з виноградного соку і горіхів (чурчхели), виготовлене за таїландською технологією, повідомляє видання "Грузія online".

Інгредієнти морозива подрібнюються на спеціальній установці і охолоджуються до мінус 30 градусів. До молочної суміші додається вино, потім це охолоджується в спеціальній установці, після чого роли з морозива подаються з нарізаною чурчхелою.

Реклама

Крім того, компанія виробляє морозиво з лікеру "Бейліс", зі смаком "Мохіто" та інших популярних коктейлів.

Нагадаємо, вчені відповіли, чому небезпечно їсти морозиво в спеку.