В Кембриджі шукають фахівця для вивчення шоколаду

22 серпня 2014, 04:28

У разі успішного завершення проекту фахівець отримає вчений ступінь доктора наук

Кембріджському університету потрібен фахівець для вивчення шоколаду, про це заявлено на офіційному сайті з працевлаштування в даний навчальний заклад, пише "Популярна механіка".

Реклама

В рамках нового проекту, який буде здійснюватися на базі кафедри хімічної інженерії та біотехнології, університет оголосив про відкриття вакантної посади спеціаліста, готового присвятити себе вивченню фундаментальних основ термостійкості шоколаду. Проект повністю фінансується зацікавленими промисловими структурами і розрахований на 3,5 роки.

В рамках досліджень шоколаду, температура плавлення якого близька до температури людського тіла, будуть вивчатися фактори, що дозволяють продукту залишатися твердим і зберігати всі споживчі властивості при зберіганні та продажу в умовах жаркого клімату. Незважаючи на те, що спонсор проекту вже володіє певними напрацюваннями в цьому питанні, його мета – розвинути фундаментальне розуміння поведінки шоколаду.

Дослідження будуть в основному носити експериментальний характер із залученням реологічних і аналітичних методів з широкого спектра інженерних і фізичних дисциплін. Початок робіт заплановано на січень 2015 року. У разі успішного завершення проекту фахівець отримає вчений ступінь доктора наук.

В тренді
Доробляє за Трампом: Байден виведе війська США з Афганістану

Претендент на вакансію повинен володіти досвідом експериментальних досліджень, мати ступінь бакалавра з хімії, фізики, матеріалознавства або інженерії, і бути у відповідності з правилами фінансування громадянином європейської країни.

Реклама

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Новини партнерів

Загрузка...

Новини партнерів

Загрузка...
загрузка...

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти