В Японії кухарі готували страву з допомогою екскаваторів

17 вересня 2019 3:06

Їжею з одного чана вдалося нагодувати понад 35 тисяч осіб

У японському місті Ямагата на осінньому фестивалі кухарі приготували високотехнологічне рагу – традиційну страву "Імон" готували у величезному чані заввишки в шість з половиною метрів.

Реклама

В ході приготування рагу перемішували і поділяли на менші порції з допомогою екскаватора. На приготування страви пішло чотири тонни листя таро і майже 1500 кілограмів м'яса.

У чергу за делікатесом гості фестивалю ставали зранку. Рагу вистачило на всіх – кухарі зробили понад 35 тисяч тарілок їжі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що росіянка помилково залишила сім тисяч доларів чайових. Жінка зовсім випадково залишила офіціанту 7,7 тисячі франків (близько 7,7 тисячі доларів). Сталося це під час оплати рахунку за чашку кави і шматок торта в звичайній швейцарської шашличній. Крім цього, ми писали, що в Росії офіціант повернув 4 млн рублів, які забули в ресторані.

Не пропусти!
Найганебніший матч в історії Австрії: як би Україні його не повторити
Вболівальники освистували футболістів обох команд

Варто додати також, що під час нобелівського банкету на честь вручення найвідомішої премії миру стався безглуздий курйоз. Офіціант з Литви на ім'я Вадімас випадково впустив закуску з запеченим селерою на піджак професора молекулярної і клітинної біології Дана Лархаммара.

Реклама

Він вирішив непомітно виправити ситуацію і спробував витерти спину академіка. Зі слів Вадімаса, конфлікту між ними не виникло, а ресторан пізніше оплатив вченому хімчистку.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися

Реклама

Читайте Segodnya.ua у Google News

Реклама

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти